Δείτε τη Wonder Women και τον Lex Luthor στις νέες φωτογραφίες από το «Batman V Superman»

Το πολυαναμενόμενο «Batman V Superman» θα κυκλοφορήσει του χρόνου, οι δύο υπέρ-ήρωες όμως φροντίζουν από τώρα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και μάλιστα με θεαματικό τρόπο.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Bruce Wayne (Ben Affleck) και ο Clark Kent (Henry Cavill) του «Batman V Superman: Dawn of Justice» θα εμφανιστούν στο Comic-Con του San Diego, ήδη όμως πρωταγωνιστούν στο εξώφυλλο του Entertainment Weekly αυτής της εβδομάδας. Ωστόσο, η πραγματική σταρ του εξωφύλλου, είναι η Wonder Women -με την εμφάνιση της εντυπωσιακής Gal Gadot.

Το εν λόγω τεύχος περιέχει επίσης και αρκετές νέες φωτογραφίες από την ταινία, όπως μία α λα James Bond σκηνή μεταξύ του Batman και της Wonder Woman, μια αποκλειστική ματιά στον Lex Luthor του Jesse Eisenberg (ο οποίος παραδόξως έχει μαλλιά και μάλιστα πολλά, σε αντίθεση με τον καραφλό Luthor που έχουμε συνηθίσει) και τον Batman να αντιμετωπίζει τον Superman για πρώτη φορά.

http://www.huffingtonpost.gr/2015/07/03/culture-batman-v-superman-nees-fwtografies-wonder-woman-lex-luthor_n_7719826.html?ir=Greece

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s